JavaScript Best Practices Podcast

A follow-up on the presentation I did for ANUG a few months ago. I’m being interviewed by Søren Spelling and we have a friendly talk about this and that in danish.

ANUGCast #157 JavaScript Best Practices part 1

ANUGCast #158 JavaScript Best Practices part 2

You can also find them in their iTunes feed:
itunes.apple.com/podcast/aarhus-.net-user-group/id298609451?subMediaType=Audio


3 Responses to JavaScript Best Practices Podcast

 1. danjessen says:

  Hej Morten
  Sidder og lytter til din podcast … det er nogle fede emner i / du kommer ind på. Angående jQuery træning til .NET folk … så kan man linke til Rebecca Murpheys (der også laver yayQuery sammen med Paul Irish) – http://jqfundamentals.com/

  Men jeg havde egentlig også et spørgsmål: Hvilke frameworks arbejder i med ved Vertica? Jeg sidder f.eks. selv og kigger på AngularJS fra Google, men derfor er det jo altid sjovt, at høre hvad folk ellers bruger.

 2. moe says:

  Hej Dan, godt link det der – lige til humlen på mange vigtige områder!

  Hos Vertica har vi en del kørende som ikke er framework baseret, men stadigt struktureret som det du ser på slide 9 & 10 i min ANUG præsentation.

  Når der bli’r for meget manuel event binding og DOM manipulering – eller vi i det hele taget gerne vil eksponerer modellerne på klienten – har vi benyttet Knockout.js. Det gør ikke for mange knuder ift. den store del Webforms projekter vi stadigt har. Til gengæld bli’r der brugt lige rigeligt med data-atrributter :)

  Men huha, ellers er der mange frameworks på banen efterhånden. Det bedste råd er at kigge på Addys fantastiske oversigt Todo MVC. Der er den samme generiske applikation implementeret i diverse frameworks, så det er muligt at sammenligne stil, omfang osv.

  • danjessen says:

   Hej igen … ja, jeg kiggede på Vertica efter, at have stillet spørgsmålet og kunne se, at det var knockout.js i brugte.

   Jeg har også brugt samme / eller lignende fremgangsmåde som i bruger med opbygningen igennem object literals og lidt brug af (endnu et Paul Irish trick) http://paulirish.com/2009/markup-based-unobtrusive-comprehensive-dom-ready-execution/ . Men jeg tænkte jeg ville prøve noget andet og kastede mig over et framework. Lidt som i har gjort med Knockout.js mit valg var bare angularjs.

   Jeg kendte godt TodoMVC … eller havde ihvertfald hørt om den igennem news.ycombinator.com, der er mange gode ting der. Jeg kan ihvertfald se, at jeg lige skal prøve, at kigge på den løsning de har med angularjs og persistencejs det ser spændende ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>